keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Young Face Mask

 Heips, kaiken tämän hirveän kiireen keskellä ajattelin rauhoittaa tilannetta saunalla ja kasvonaamiolla. Mun kiire tällähetkellä pitää sisällään teatteria, liiketyötä kampaamossa, koulun näyttöjen suunnittelua, joista onneksi enää 2 päivää jäljellä sekä kirjalliset, sekä  maskeerauksen sm-kisojen suunnittelua, eli touhua riittää...

Young face mask tuli meille kampaamoon Similtä ja päätin testata sitä. Tuote lupaa seuraavaa:
 • Rentouttaa ja virkistää
 • Ihoa viilentävä
 • Kollageeniä vahvistava
 • Kosteuttava
 • Sis. C- ja E-vitamiinia
 • Säännöllisesti käytettynä hidastaa ikääntymistä
 • Sopii kaikille ihotyypeille, soveltuu myös miehille
 • Ei hajusteita, eikä rasvaa
 • Myös auringon oton jälkeen rauhoittaa ihoa
Katsotaan siis mitä tapahtuu, mainoteksti on ainakin houkutteleva! :D

Pakkaus sisältää 100ml pullon virkistävää aktivointinestettä sekä 12kpl kasvonaamiotabletteja, sekä käyttöohjeen.

Ensin poistetaan suojakalvo/metalliosa , kaadetaan aktivointinestettä tabletin päälle ja odota että tuote imee nesteen itseensä. Tässä vertaus nesteettömään ja nesteelliseen tablettiin, sitten vain "avaat" tabletin ja laitat kasvoille, anna vaikuttaa n.10min ja poista liina, näin naamio on valmis, ei tarvitse huuhdella vedellä.


Naamion jälkeiset tunnelmat olivat hyvät, kävin ennen naamiota saunassa ja sen lämpö tietysti avaa jonkin verran ihohuokosia, joten olettaisin että naamio olisi myös tehokkaampi... Naamio tuntui heti kun sen laittoi iholle, ihana mentholin/ piparmintun tuoksu, iholla alkoi tuntua kihelmöintiä, ja sen loputtua tilalle tuli viileä tunne. Kun liinan otti pois, iho tuntui sileältä ja hyvin puhtaalta. Sen päälle ei välttämättä tarvitse laittaa kosteusvoidetta, mutta itse käytin, todella pintakuivan ihoni vuoksi. Tykkäsin tuotteesta todella ja aion käyttää jatkossakin, 11 kapselia vielä käyttämättä! :)

..ja hei saatavuus siis hyvin varustetuista kampaamoista, sekä apteekeista.

3 kommenttia:

 1. moi, sulla oli näköjää nou haircamoufladen hiustenpidennykset, niistä nyt metsästän kokemuksia ja tietoja ennen kuin uskallaudun itse liikkeeseen c(: eli jos nyt sulta kysyn vaa että plajon makso ja onko toiminut ? :)

  VastaaPoista
 2. mä ite tilasin ne suoraan tukusta ja oli jonku 100e.. :) on toiminut, kun vaan pitää hyvän huolen niin ovat todella pitkäkestoiset. :) värjäsin ne kyllä itse koska omaa hiusten värisävyä ei löytynyt..

  VastaaPoista