torstai 24. maaliskuuta 2011

Royal Nail Foils = Kynsikalvot


Royal Nail Foilsit ovat oikeastaan täysin sama asia kuin Minxit, ainut että tämä on siis huomattavasti halvempi versio ja kiinnitys on hieman helpompi. Tilasin näitä kalvoja kynsitaivaasta ja päätin testailla omiin kynsiin tietysti heti! :) Vinkin kalvoista sain ystävältäni Ametukselta. :)

"Koristekalvot sopivat luonnonkynsille tai rakennekynsille.
Ne eivät vahingoita kynnen pintaa,
eivät vaadi kuivumisaikaa eivätkä lohkeile!
Oikein kiinnitettyinä Kalvot kestävät sormenkynsissä
vähintään 1-2 viikkoa ja varpaissa 1-2 kuukautta!"


Tästä lähdetään, omat kammottavat kynnet kaipasivat nyt keväistä tuulahdusta kalvoilla, joten valitsin itselleni nuo suloiset seeprat. :)
 

Tarvitset kalvojen laittoon itse koristekalvot, lasiviilan, kynsilakanpoistoainetta ja föönin sekä tarvittaessa kirkasta päällyslakkaa.
Aloitetaan koko homma siis puhdistamalla vanhat lakat pois, ja jokatapauksessa olisi suotavaa puhdistaa kynnet kynsilakanpoistoaineella niin saadaan kynnen luontainen öljy pois, sekä muut epäpuhtaudet.

Seuraavaksi valitaan kynsiin sopivat kalvot, lämmitetään jokaista kalvoa yksitellen esim. föönillä n. 5-10sekuntia ja asetetaan kynnelle, jonka jälkeen painellaan huolellisesti kalvo kiinni näin:


Sitten katkaistaan ylimääräinen kalvo viilaten, ja mulla ois ollut video tästä "katkaisusta" mutta se nyt ei suostunut pelittään, joten saatte tyytyä vain lopputuloskuvaan. :DTässä kuitenkin valmiit kalvot, päälle voi tosiaan laittaa vielä kirkkaan lakan päälle, mutta itse jätin väliin. Nyt vain nautti 1-2viikkoa kivoista kynskistä! :)(:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti