perjantai 4. maaliskuuta 2011

Ed Hardy - tuoksut

Ed Hardy villitys on jatkunut jo jonkin aikaa ja nyt ovat tulleet tuoksutkin Suomeen. Kicks kosmetiikka myymälä myy näitä tuotteita yksin oikeudella. Hintaa kaikilla 30ml tuoksuilla on 39:- ja 50ml 69:-, itse tuoksuttelin näitä tällä viikolla ja totesin että naisten tuoksut olivat hyvin escadan tyylisiä, eli ei minun henk. koht. suosikkeja, mutta ihan toimivia. Miesten tuoksut olivat hyvin mausteisia ja tuhteja, joten luulen että käyttäjä kunta onkin hyvin määrätietoista! Naisten olivat taas todella makeita ja kukkasia, joten nämä ehkä soveltuvat vähän aremmallekkin pimulle. Mutta käykää tuoksuttelemassa ja hakekaa omanne pois! :)


edhardy450x210

Tässä vielä tuotteiden kuvaukset:

Ed Hardy For Men EdT  Raikas tuoksu, jossa on sitrushedelmien kirpeyttä ja aromikas sydän. Maskuliiniset puiden ja kukkien sävyt.

Ed Hardy For Women EdP Sensuellin kiehtova makeiden hedelmien ja roosan sekä liilojen kukkien sekoitus, johon meripihka, myski ja vanilja antavat lämpimän pohjan.

Ed Hardy Hearts & Daggers For Men EdT  Täyteläinen ja mausteinen tuoksu yhdistää basilikaa, valkopippuria, nahkaa, patsulia ja santelipuuta. Miehekäs ja sensuelli, kahlitsematon ja energinen.

Ed Hardy Hearts & Daggers For Women EdP  Elämäniloa sykkivä tuoksu on tulvillaan hedelmiä ja kukkia, täyteläisiä puunsävyjä, lämmintä myskiä ja meripihkaa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti