sunnuntai 13. helmikuuta 2011

MUFE!

Nooniiin, nyt saatte hieman pidemmän postauksen siitä hyvästä että olen ollut varsin laiska taas kirjoituksen suhteen.. On ollut niin paljon töitä etten ole pahemmin ehtinyt kirjoitella, on tehty mainoskuvauksia, euroviisuja, uutta päivää, pikku kakkosta ja taivaan tulia, sekä tietysti teatterissa kolmen pennin oopperaa, pesulan likkoja ja lentäviä morsiamia! Ja tänään olisi vielä luvassa Iskelmägaala, huh!

Nyt kuitenkin arjen pelastajani, eli Make Up For Everin HD (= high definition) pohjat, josta löytyy ihan joka ihonvärille oma sävynsä 26 erilaista, todella kevyen tuntuinen pohja joka peittää hyvin kaikki virheet.Sitten erilaisia concealereitä, eli tarkoitettu vaikka peittämään tummat silmänaluset tai korostamaan poskipäitä, ensimmäisenä hd pohjille tarkoitettu invisible cover concealer 14 sävyä.

Full Cover 12 sävyä peittää iholta pahimmat kauneusvirheet eli arvet, syntymämerkit ja muutkin pigmenttihäiriöt.

Litf Concealer 6 erisävyä, tarkoitettu silmien ympärysiholle, peittämään virheet, ja jolla saat niistä 6 tunnin yöunista 9 tuntia! :)

Repair elixir meikin alle kosteuttava seerumi jolla saat kuivat kohdat ihosta kosteutettua ja näin saat tasaisemman meikkipohjan.

High definition primer eli pohjustukseen, tällä tuotteella saa entistäkin tasaisemman pohjan lopputuloksen, tämä poistaa esim punaisuutta kasvoilta, tuotteita on 7 erilaista, jokaisella oma erilainen käyttötarkoitus.

Ja vielä All Mat, joka poistaa kaiken kiillon iholta!Mufen sculpting kit - korostus ja varjostus paletti, jolla saat korostettua ja varjostettua kasvojasi.

HD powder, ihan älyttömän hienojakoista ja tasaista puuteria, sopii kaikille ihonväreille = translucent, mun ehdoton suosikki!


Matte, iridescent, satiny ja diamond eyeshadow, eli hurjan paljon erilaisia luomivärejä, matasta kiiltäviin, sävyjä PALJON ja pigmentti todella hyvä!


Glossy Full Couleur huulikiillot 10 eri sävyä, ihanan vinyylimäiset superkiiltävät ja hyväpigmenttiset huulikiillot. Plus pelkkä Glossy Full, joka on siis kiilto ilman mitään sävyä, itse tykkään käyttää sitä erilaisten huulipunien päälle, näin saa punistakin uskomattoman mehukkaat! :)


Mist & Fix meikin kiinnittäjä, kun meikki on valmis suihkautetaan tätä tuotetta meikin päälle ja kesto on huomattavasti pidempi, toimii hyvin esim. hää- ja juhlatilaisuuksissa.


Hd Creme Blush elikkäs crememäinen poskipuna, joka levitetään pohjan päälle, ennen puuteria. Sävyjä 14 erilaista, kuvassa kevyt persikan sävyinen puna.


Aqua creamliner eli eyeliner, joista 6 erisävyä, silmiin niin luonnolliset kuin isotkin rajaukset, vedenkestävä tuote.


Tässä siis Make up for everin tuotteita, näiden hinta riippuu jälleen ostopaikasta, mutta mufen tukku Suomessa löytyy Helsingistä, tässä vielä Suomen kotisivut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti