keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Gold Luck!

Aah, nyt kaikki kultainen on taas pinnalla! Etenkin kynsissä kullan eri sävyt näyttävät niin syötävän hyvältä. Luulenpa että pahin kulta hulluus lakkoihin  on tullut minxien myötä! Itsekkin ihastuin minxeihin kovasti, mutta olen kuitenkin ehkä siltikin enemmän lakkaihmisiä, vaihtaminen on helpoa ja lakat ovat huomattavasti edullisempiakin.

Tässä kuva kultaisista minxeistä (Minx on siis eräänlainen kalvo joka lämmöllä kiinnitetään kynnen päälle, kesto n. 1-2viikkoa).


Tässä 8kpl erisävyisiä kultapigmenttisiä kylsilakkoja OPI, Aden Cosmetics, Depend, Konad, Gosh ja Oriflame, osa on enemmän sävyinä ruskeaan ja osa oranssiinpäin. Näistä kultaisista saat melkeinpä yhtä herkullisen kullan kuin kalvosta, kun jaksat lakkailla muutamaankin kertaan!Ja vaikkei tämä liitykkään kultaiseen lakkaan mitenkään oli pakko laittaa tämä IHANA keltaisenvihreä Goshin sävy Yellow Doll, on yksi mun suosikeista, se oon niiiiin suloinen ja pirteä väri! Purkissa ehkä näyttää tylsältä, mutta kynnellä se on.. NAMS! :)


Nyt siis testaamaan erilaisia kevään kultaisia ja keltaisia trendikynskiä! :) ja miksipä ei myös Minxejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti