keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Uudet tuulet / New time in the life


Hei, nyt on alkanut uusi sivu mun elämässä, mun kirjoittamisinto on ollut totaalisesti hukassa parin kuukauden ajan ja nyt tuli sellainen fiilis että olisi aika taas astua blogin pariin. Viimeiset parikuukautta on ollut aikamoista hullunmyllyä ja isoja elämänmuutoksia, ihan joka osa-alueella ja haluan jakaa sen tiedänkin kanssa, vaikka aluksi ajattelin etten laita mitään yksityiselämään liittyviä asioita, mutta olettehan te aiemminkin saaneet lukea siitä, joten saatte nyt myös selvennöksen tilanteeseen. 

Mulle kuuluu nyt todella hyvää, moni asia on mennyt eteenpäin vauhdilla, muutin reilu 3 kuukautta sitten Tampereelta Helsinkiin yksin ja kesä menee hieman eri tavoin kun alunperin oli suunnitteella. Mun työt Oopperalla on ollut ihan parasta ja olen oppinut huimasti kaikkea uutta ja erilaista, tutustunut upeisiin ihmisiin, joista on tullut mulle toinen perhe. <3 Nyt kesän Oopperan ovethan ovat kiinni kesäloman vuoksi, joten missä muuallakaan olisin kuin Savonlinnan Oopperajuhlilla! Tämä viikko on nyt tehty konkreettisesti töitä paikan päällä, mutta reilun kuukauden on jo tehty suunnittelutyötä papereilla. Nyt onkin mahtavaa päästä näkemään tämäkin paikka ja sen omat kommellukset.

Mutta niinkuin aiemminkin lupasin saatte nyt mun helsingin asunnosta kuvia. :)
Sekä Savonlinnan kesäkoti, joka on käytössä juhlien ajan.


Sekä tietty muutama kuva itse Olavinlinnasta, Savonlinnan oopperajuhlien sydän.Uusia postauksia on tulossa, nyt kun nettiyhteydet ja koneet toimivat. Näihin kuviin ja tunnelmiin,

palailemisiin -Ica :)


Translation:

Hey, now is the beginning of a new page in my life, my passion for writing has been totally lost a couple of months, and now came the feeling that it is time to once again step into the blog. The last couple of months have been quite a mad mill and a big life changes.

Belongs to me now, really good, a lot has gone ahead rapidly, I moved over 3 months ago from Tampere to Helsinki alone and summer goes in a slightly different way, when the initially planned. My work Opera has been quite the best, and I've learned something new and different, familiar with some great people who have become a second family to me. <3 Now, Opera is closed during the summer, so where else would I be as though the Savonlinna Opera Festival! This week has now been made concrete work on the ground, but after a month has already been made to the design work papers. Now it's great to see this one place and its own mishaps.
And here are the photos that I promised, the home of Helsinki, Savonlinna home and the castle itself, like my job! and new posts are coming soon! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti