sunnuntai 30. joulukuuta 2012

3 syytä juhlaan ja arvontaan!

Heii, ihan mahtavinta on se että 100 lukijan raja ylittyi ja 100 lukija oli tttanja, joka sai lupaamani palkinnon (löytyy TÄÄLTÄ). Samoin toinen mahtava rajan ylitys; nimittäin 100 000 kävijän raja rikkoutui ja vielä kolmantena asiana että Make-Up Steps täytti 2-vuotta! Hurjaa! Olin unohtaa koko asian! Nyt tämän kaiken kunniaksi, (sekä uuden vuoden) laitetaan arvontaa pystyyn! Nimittäin joku onnellinen saa tällaisen pienen palkinnon. Ideana on että arvontaan osallistuvat ne henkilöt jotka jättävät kommentin, kertovat vuoden 2012 parhaan kosmetiikkatuotteensa sekä jättävät oman sähköpostiosoitteensa, osallistuvat arvontaan! :) Aikaa arvonnan osallistumiseen on 6.1.13 klo. 21.00 saakka, joten onnea arvontaan! :)


  •  macadamia Oil treatment, 
  • real life kynsitipit, 
  • french tip- varvasmanikyyrimuotit,
  • paketillinen irtoripsiä, 
  • avonin kolme mineraalipohjaa, 
  • opin 3 minikynsilakkaa, 
  • miniviila ja -appelsiinipuikko.

ONNEA ARVONTAAN JA ISO KIITOS KUULUU TEILLE! :)

18 kommenttia:

  1. En tiedä käykö tää nyt ihan kosmetiikkatuotteesta, mutta tangle teezer on ollut huoppuostos tänä vuonna :) ei revi hiuksia ja silti takut selviää.

    Eveliina.heiskari@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. kookosöljy! sopii iholle ja hiuksille :-)

    iinaysikasi@hotmail.com

    VastaaPoista
  3. Hmm... Vuoden parhaan kosmetuotteen sijan saa multa Diego Dalla Palman primer :)

    mitenniinliikaa ät gmail.com

    VastaaPoista
  4. Mulla tän vuoden parhain kosmetiikkatuote on emotionssista hommattu Diorin meikkivoide, ilman sitä en voi elää. Se antaa iholle ohuen mutta peittävän kerroksen ja pysyy todella hyvin koko päivän. Vaikka se on arvokasta mutta kestää kauan sillä sitä ei tarvi paljoa laittaa kerralla. juvonen.veera@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Onnea kaikista lukijoista! Mun suosikki taitaa sijoittua kynsilakkoihin, joista ensimmäisenä tulee nyt mieleeni OPI:n DS Radiance, hopea lakka.
    eva-stiina (at) hotmail piste com

    VastaaPoista
  6. vooi en nyt osaa valita... ainaki schwarzkopfin miracle oil on ollu mahti mun luonnonkiharalle pehkolle ja myös garnierin bb voide sekaiholle on ollu kannattava ostos vaikka vähä liian tumma omalle iholle onkin, mutta ei se mitään ;)

    sssus94@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Mun täytyy myös vastata Tangle Teezer.
    Todellakin paras harja mitä Maa päällään kantaa!

    pittunen@hotmail.com

    VastaaPoista
  8. Isadoran BigBold-ripsiväri sekä schwarzkopfin Miracle Oil, ollut täydellinen pelastus kuiville hiuksille!

    ennimaria@hotmail.fi

    VastaaPoista
  9. aa suurin löytö on bodyshopista löytämäni kimallepuuterihelmet, en tosiaan muista nimeä, mutta rakastuin niihin aivan totaalisesti, sekä dieselin loverdose hajuvesi!

    rullatuolisi_@hotmail.com

    VastaaPoista
  10. Maybelline true match meikkivoide! Oon etsinyt supervaalealle ja punapohjaselle iholleni meikkivoidetta, niin kauan, kuin olen meikkiä käyttänyt, ja tämä on ensimmäinen meikkivoidesarja, josta olen löytänyt tarpeeksi vaalean, mutta ei liian keltaisen meikkivoiteen: )

    breathalyzer@windowslive.com

    VastaaPoista
  11. Oriflamelta Giordani gold-meikkivoide ja toinen huippuhyvä tuote lettien tekoon, tupeerauksen alle yms. Goldwellin spray wax! ;)

    tanja.ylipeltola@luukku.com

    VastaaPoista
  12. Tämän vuoden paras yllättäjä on L’oreal Nude Magique BB Cream, mikä osottautui aivan erilaiseksi kuin muut beebeet, ja tekee ihosta upean näköisen. Normaalin ihon Nude Magique tasoittaa kauniisti ja huomaamattomasti ja luo kasvoille kuulaan mutta samalla samettisen mattaisen pinnan, ilman puuteria!:> Tämä ihastus kestää varmasti kauan!

    eini.janhonen@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Paras kosmetiikkatuote vai pitäisikö sanoa tuotteet vuodelle 2012 ovat Maybelline Color Tattoo -luomivärit! Helppoja laittaa ja pysyvät hyvänä luomilla koko päivän. :)

    repsu1993(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  14. Bella Pierren Mineral Foundation- puuteri, hintansa väärtti ja kestää kauan :)
    janina.luhtala@hotmail.com

    VastaaPoista
  15. Coastal Scentsin 252 luomivärin paletti on ollut tämän vuoden paras ostos, ja se onkin ollut ihan jokapäiväisessä käytössä :)

    hetkessablogi@gmail.com

    VastaaPoista
  16. IsoDora Velvet touch compact powder -puuteri. Kerranki sävy mätsäsi hyvin ja tuota ennen en tiennyt, että puuteri voi näyttää niin hienolta iholla :)

    freedom_94@suomi24.fi

    VastaaPoista
  17. Elivon kasvovoide on suosikkini, kun ihoni ei oikein tykkää kaikista tuotteista vaikka olisi eritoten herkälle iholle tehty, semmoista kokeilemista mikä sopii ja mikä ei.

    Onnea sadasta lukijasta, sait minusta uuden lukijan.

    idisca@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Kiitos kaikille kommenteista, ja hauska huomata että mulla myös samoja tuotteita käytössä! :)

    VastaaPoista