keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Young Face Mask

 Heips, kaiken tämän hirveän kiireen keskellä ajattelin rauhoittaa tilannetta saunalla ja kasvonaamiolla. Mun kiire tällähetkellä pitää sisällään teatteria, liiketyötä kampaamossa, koulun näyttöjen suunnittelua, joista onneksi enää 2 päivää jäljellä sekä kirjalliset, sekä  maskeerauksen sm-kisojen suunnittelua, eli touhua riittää...

Young face mask tuli meille kampaamoon Similtä ja päätin testata sitä. Tuote lupaa seuraavaa:
  • Rentouttaa ja virkistää
  • Ihoa viilentävä
  • Kollageeniä vahvistava
  • Kosteuttava
  • Sis. C- ja E-vitamiinia
  • Säännöllisesti käytettynä hidastaa ikääntymistä
  • Sopii kaikille ihotyypeille, soveltuu myös miehille
  • Ei hajusteita, eikä rasvaa
  • Myös auringon oton jälkeen rauhoittaa ihoa
Katsotaan siis mitä tapahtuu, mainoteksti on ainakin houkutteleva! :D

Pakkaus sisältää 100ml pullon virkistävää aktivointinestettä sekä 12kpl kasvonaamiotabletteja, sekä käyttöohjeen.

Ensin poistetaan suojakalvo/metalliosa , kaadetaan aktivointinestettä tabletin päälle ja odota että tuote imee nesteen itseensä.



 Tässä vertaus nesteettömään ja nesteelliseen tablettiin, sitten vain "avaat" tabletin ja laitat kasvoille, anna vaikuttaa n.10min ja poista liina, näin naamio on valmis, ei tarvitse huuhdella vedellä.


Naamion jälkeiset tunnelmat olivat hyvät, kävin ennen naamiota saunassa ja sen lämpö tietysti avaa jonkin verran ihohuokosia, joten olettaisin että naamio olisi myös tehokkaampi... Naamio tuntui heti kun sen laittoi iholle, ihana mentholin/ piparmintun tuoksu, iholla alkoi tuntua kihelmöintiä, ja sen loputtua tilalle tuli viileä tunne. Kun liinan otti pois, iho tuntui sileältä ja hyvin puhtaalta. Sen päälle ei välttämättä tarvitse laittaa kosteusvoidetta, mutta itse käytin, todella pintakuivan ihoni vuoksi. Tykkäsin tuotteesta todella ja aion käyttää jatkossakin, 11 kapselia vielä käyttämättä! :)

..ja hei saatavuus siis hyvin varustetuista kampaamoista, sekä apteekeista.

tiistai 20. syyskuuta 2011

Drag Make Up With Bald

 Heipsula! Mulla oli tänään Teatterialan ammattitutkinnon näyttö, eli tarkoitus olisi valmistua Teatterimaskeeraajan ammattitutkintoon jouluun mennessä ja tänään mulla oli yksi näytöistä, nimittäin kaljun teko, sekä kuvan mukainen maskeeraus. Molemmissa teko aikaa 45min, eli yhteensä 1,5h. Tässä teille kuvat kyseisestä näyttötilaisuudesta:


 Kuva mun mallista Jerestä, sekä vieressä kuvanmukaisen maskeerauksen lähdekuva, eli tarkoituksena oli apinoida mahd. samanlainen meikki kuin lähdekuvasta.

 Tässä taas mallistani kuvat ennen ja jälkeen, anteeksi huono skarppi, mutta kuva otettu kaukaa..


Sitten kuvat silmistä lähempää...

 ...ja läpihän tuo näyttö meni omalta osalta, rakentavaa hyvää palautetta ja olen erittäin tyytyväinen tämänpäiväiseen, nyt vain haasteita kohti viimeisiä näyttöjä! :)

maanantai 19. syyskuuta 2011

Marjapuuroa!


Selattuani Charming Nails -blogia löysin tämän postauksen ja arvelin että tämä lakka voisi olla jotain josta todella pitäisin, ja niinhän siinä kävi! Hullaannuin tähän heti ensi kokeilun ja sattumoisin kun hain lakkaa oli se viimeinen pullo koko Kicksissä.. Mutta siis Snowcrystalin Vintage rose, hintaa 7,90e. Me Like!

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Kaljun teko

Tässä postauksessa kerron kuinka kalju tehdään, tämä ei ole mitenkään vaikeaa ydinfysiikkaa, taikuuttaa, ihan vain "välineurheilua". Tarvitset kaljun tekoon:
  1. Glatzani kalju hupun, joko itse tehdyn tai valmiiksi ostetun.
  2. Mastix- liimaa ja sen poistoaineen
  3. Asetonia
Ja tietenkin halutut maskeeraustarvikkeet haluttuun maskiin, itsellä tässä ihan normaali rasvapohja, suprat (erilaisia rasvavärejä) ja tekoveriä, sekä vaha kulmien peittoa varten.


Ja tästä se lähtee:
 Tässä tilanteessa kokeilin valmishuppua eli huppu päähän.
 Leikkaa ylimääräinen pois, liimaa mastixilla hupun reuna ihoon.
 Sulata reuna asetonilla.
 itse tein ensin etuosan sitten takaa.

 Takaa samaten kuin edestä.
 Sulatettu niska.
 Korvan taustoista supatus.
 Seuraavaksi hupun neutralointi oranssilla värillä, jotta saadaan lämmin hohka läpi oman pohjavärin.
 Pohja laitettu oranssin päälle.
 Sitten kulmakarvojen peittoa vahalla.
 Koko pohjan ja kulmien peiton jälkeen puuteri.
 Tupsuttelua.
 Karvatonta.
 Maskin kanssa.
Mallina Jere

...ja näin kalju sekä maski valmis.

Nail Polish By Kicks Make Up

 Tampereen Koskikeskuksen Kicks myymälästä bongasin uusia pienehköjä kynsilakkoja, joten päätin ottaa pari kappaletta testiin, vaaleanpunaisen ja toiseksi graniitin harmaan, molempia levitin kaksi kerrosta, koska ensimmäinen kerros ei pelkästään antanut peittävyyttä.. Hintaa 4,90e/kpl  ja kokoa muistaakseni 7ml, ei kuulu mun suosikki lakkoihin, mutta palvelee ihan hintaansa nähden. :)


torstai 15. syyskuuta 2011

Red Sugar Skull

Sugar skull - tatuoinnit ovat olleet jo jonkin aikaa kovassa huudossa, lähdin sen pohjalta katselemaan siis tatuointi kuvia ja päädyn meikkiin (jo pari viikkoa sitten, mutten ole pystynyt päivittämään tekniikka ongelmien vuoksi..). Tässä teille kuvia meikistä ja TÄÄLTÄ voitte lukea enemmän sugar skull- trendistä ja sen symboliikasta. :) ..ja tässä vielä muutama linkki inspiraatiokuvia: KUVA 1, KUVA 2, KUVA 3.



lauantai 10. syyskuuta 2011

Cherry Blossom Make Up

Mulla on pidemmän aikaa ollut jo mielessä nämä kirsikan kukat, ja löysinkin inspiraatiokuvan TÄÄLTÄ, jonka pohjalta lähdin tekemään meikkiä. Käytettävät tuotteet ovat jälleen Aden Cosmeticsin. Tässä teille kuvat lopputuloksesta:






Tässä ovat kuivakukat ja mikrohelmet, ja ripset tuunasin itse, eli ihan normaaleihin mustiin ripsiin lisäsin ripsiliimalla mikrohelmiä lisäksi. :)



...ja myöskin kynnet samaa sarjaa.

maanantai 5. syyskuuta 2011

TOP 5 Autumn 2011 Nailpolish Trends

 Syksyn '11 kynsilakka trendivärit tulee tässä:

1.) tumma, maaston vihreä, Rimmel
2.) sähkön/laivaston sininen, O.P.I
3.) syvä, intensiivinen violetti, Inglot
4.) intohimoinen, tumma punainen. China Glaze
5.) metallinhohto harmaa/musta, Aden Cosmetics


Nämä värit tulee ainakin olemaan mun kynsissä tämän syksyn mittaan, mitkä ovat teidän suosikkinne? :)

sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Viimeviikossa oli vauhtia



Mun koko viimeviikko kului kuvaten Obscure entertainmentsin kanssa mainoskuvia. Tai oikeastaan jo sunnuntaina aloitimme ihka uudella projektilla, josta saatte kuvia myöhemmin. :) Mutta siis viikon verran kuvasimme eri aloja aina hitsareista, autonasentajiin, koneistajiin, rakennusmiehiin, muurareihin, rekkakuskeihin, tarjoilijoihin, kokkeihin, ympäristövastaaviin jne...Kuvaukset sijoittuivat aina eri paikassa joten roudausta ja liikkumista paikasta toiseen oli paljon, sekä meidän auto oli varsinainen tilaihme, 3 ihmistä plus koko setti ängettynä farmari autoon oli aika huippu suoritus, mutta hauskaa riitti ja työt saatiin tehtyä! :) Ensiviikolla palaan taas teatterin ihmeelliseen maailmaan ja toivonkin että saisin myös tänne hieman useammin tekstiä.. :)