tiistai 29. marraskuuta 2011

Geelikynnet

 Päätin ottaa pikkujouluja ja varsinaista jouluakin varten geelikynnet, kaverini teki ne minulle, ja sain ihanat kultaisetglitterkärkiset stilettigeelikynnet! :) Tässä kuvia ja lopussa tietopankki geelikynsistä.Geelikynnet:
Geelitekniikkaa käyttäen, muotoillaan geelimassa oman luonnonkynnen päälle. Geeli kovetetaan yleensä UV-uunissa ja käsitellään, jonka jälkeen kynsiin saadaan luonnollisen näköiseksi, se suojaa ja vahvistavaa omia kynsiä geelikuoren avulla. Geelatut kynnet eivät kulu kärjistään, joten ne kasvavat pituutta lisää nopeasti, 2 – 4 mm kuukaudessa. Luonnonkynnen vahvistus onkin paras tapa saada omista kynsistä halutun pituiset täysin luonnollisesti. Tilanteesta riippuen, kynsiin voi laittaa pituutta lisää tippien avulla. Lyhyellä varoitusajalla geelivahvistetut luonnonkynnet eivät ehdi kasvamaan kovin pitkiksi. Tällöin lisäpaloilla, tipeillä tai muoteilla rakennetaan luonnonkynsiin keinotekoisesti toivottu pituus.

Geelikynsien etuja:
Geelit ovat myrkyttömiä ja hajuttomia, ne joustavat, eivätkä kellastu. Geelikynnet ovat luonnollisen näköiset ja ovat hyvä apu kynsienpureskelijoille, sekä ne suojaavat luonnonkynsiä rasituksilta ja ne voidaan poistattaa hellävaraisesti.

Geelikynsien valmistus:

(Riippuu käytettävästä geelimenetelmästä!) Geeli on valmista massaa, jota levitetään kynsien päälle ja kovetetaan UV -lampun alla. Geelikynsien laitto aloitetaan preppaamalla luonnonkynnet: kynnet viilataan, kynsinauhat työnnetään taakse ja kynsille levitetään pohjustusnestettä. Tämän jälkeen tippi tai pidennysmuotti kiinnitetään kynsien kärkeen (geelirakennekynnet). Seuraavaksi tehdään Asiakkaan toiveiden pohjalta värillinen tai glitterigeelaus- kerros. Tämän jälkeen koko kynsi muotoillaan rakennemassan avulla. Lopuksi kynnet viilataan sileiksi, oikean muotoisiksi ja tarkistetaan vielä sopiva pituus. Geelikynnet viimeistellään sitovalla, kiiltoa antavalla, päällysgeelillä. Huolto 3 - 4 viikkoa. Geelikynnet voidaan tehdä myös varpaisiin. Valitsemasi värillinen/ glitterigeelaus takaa aina kauniit varpaat. Huoltoväli varpaisiin on 5 - 8 viikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti