maanantai 26. marraskuuta 2012

Venezian mask - inspiration

Hei, mulla on ollut nyt ruhtinaalliset kolme päivää vapaata ja ehdin tehdä teille jo pidemmän aikaa mielessä olleen meikin, nimittäin Venezian mask - meikin. Inspiraationa toimi seuraavat kuvat alla, ja kaikki on otettu Googlesta kyseisellä hakusanalla. 


 Meikistä sen verran että pohja on tehty kolmella erisävyllä Sephoran pohjilla 10, 15 ja 26. Luomilla Inglotin Freedom paleteista ihan perus mattamusta ja kultainen (en nyt kuollaksenikaan muista sävyjä), glitterijauhe ja timantit tiimarista, kiinnitetty duolla. Huulissa oleva valkoinen on Aden cosmeticsin white kajal, reunoilla sama kultainen tiimarin glitteri. Hyvin yksinkertainen meikki, vähillä tuotteilla. :) Mukavaa viikkoa! :)





Translate:  Hi, I have now been peachy three days off and I managed to do for you for a long time have had in mind for make-up, namely, Venice mask - make-up. Inspired by the following pictures below, and all have been taken from Google that search term. Have a nice week everyone!

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Basic stuff

 Pääsin eilen vihdoin kipaseen kaiken tarvittavan, nimittäin lakkaa, vartalovoidetta, käsirasvaa, deodorantin, meikinpoistoainetta ja pikakuivattajaa kynsille. Tiedättehän sen tunteen kun kaikki tarvittava loppuu yhtäaikaa?

Tigin vakkarilakka Hard head, 385ml, kaksi yhden hinnalla 18,90€, Hairstore.

Kicksin Handcream Vanilla & coconut, 75ml, 4,90€, mulle uusi tuttavuus otin testiin. Kun kädet ovat töiden jälkeen silkkaa korppua. Sekä Doven Body lotion, Winter care limited edition, kaikille ihotyypeille, superkosteuttava, Sokos 4,90€. Tämäkin nyt testiin tälle korpulle! :D

 Nivean Deodorantti, Calm & care, 75ml, Sokos 3,20€, todella neutraali tuoksuinen, pitävä, mun vakkari tuote. Lumene Eye make up remover, vesiliukoiselle meikille, 100ml, Kicks 6,80€, joka on myös mun kestosuosikki, hellävarainen ja poistaa hyvin, ainakin toimii mun nassuun. Sekä Mavalan Quick finist, 5ml, Kicks 4,90€, kestosuosikki myös, todella nopea kuivattaja, kätevän pienikoko!

Translate: Yesterday I was able to finally get all the necessary, hair spray, body lotion, hand cream, deodorant, make-up removers and fast drying top coat. You know the feeling when everything you need to run out at the same time? Fortunately, everything I need found quickly and now once again I survive a moment.

torstai 22. marraskuuta 2012

Naked truth


Hei, Veeran kirjoittama postaus Naked Truth on saanut todella suurta huomiota hyvän asian puolesta! Tämä haaste tuntui musta helpolta ja hyvältä, koska täälä olette nähneet mut monesti ilmankin meikkiä ja photaria. Kuva on otettu tänään, juuri reilu tunti sitten suoraan suihkusta tulleena, ei kuvankäsittelyä minkäänlaista. Mullakin on monia virheitä, huono iho, suuret ihohuokoset poskissa, vino nenä, jäätävät silmäpussit, ne vatsamakkarat, arpia, selluliittiä jne jne. Ja miksi peittää niitä? Jokainen meistä on persoona, yksilö, jokainen on kaunis omalla tavallaan. Parasta olla aito oikea ihminen, luomuna!

Tällähetkellä hyvinkin luomuna, en ole värjännyt hiuksia viime kevään jälkeen sillä tahdon mun omat punaiset hiukset takaisin, mulla ei ole hiustenpidennyksiä eikä ripsien, sekä kynnet ovat omat. :) Mä en toki pistä niitä pahaksi, mutta en hyväksy kauneusleikkauksia (vain esim. korjaavat leikkaukset. esim rintojen pienennykset, nenän murtumisen korjaus jne). Pienellä ehostuksella saa todellakin ihmeitä aikaiseksi, ei tarvitse mennä veitsen alle! :) Mutta jokainen tehkööt kuin tykkää, se on henkilökohtainen asia.

Olen monesti miettinyt esim. tällaista pointtia; Mitä kun löydät vaikka baarista miehen ja lähdet sen matkaan, pääset miehen kotiin ja kun menette nukkumaan otat pois ensin meikit, sitten hiustenpidennykset, push up rintaliivit, slimmaavan vartalobodyn/korsetin, sulla on tekokynnet ja -ripset, koroista lähtee -15cm! Mitä jää jäljelle? :D



Tässä teille muutama upea nainen saman haasteen alla:
Anna - Mungolife
Saara - Saara Sarvas, Lily
Cava - Cavablogi

Kiitos Veeralle ihan mahtavasta haasteesta ja lähtekäähän tekin hyvän asian puolesta lisäämään kuvanne upeana omana itsenänne, niin mäkin tein! :)

Translate:  Hello, Veera written post about Naked Truth has been really great attention for a good cause! This challenge seemed simple and good, because here you have seen me many times even without make-up and image processing. I also have many errors, bad skin, large pores on the cheeks, crooked nose, Icing eye bags, they belly sausages, scars, cellulite, etc, etc. And why hide them? Each of us is a person, an individual, everyone is beautiful in their own way. Best to have a real, authentic human being, as organic!

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Dark-red-stuff

  
 
 Tässä teille talven ehdoton läpihuutojuttu pikkujouluihin ja muihin rientoihin! Nimittäin tummanpunaiset huulet ja -kynnet!

 Isadoran kynsilakka Mulberry Wine on yksi täydellisin tummanpunainen lakka mun makuun!

 Näihin kynsiin olen levittänyt vain yhden kerroksen ja se peittää niinkuin pitääkin, veikkaisin että pidemmät kynnet tarvitsevat kaksi kerrosta, mutta lyhyemmille riittää yksi. Lakka saa näyttämään kynnet hyvin täyteläisiltä ja glamourilta!


Sitten huulet, Guerlainin huulipuna Gigolo 70 on niinsanottu superpuna, jonka kävin kipaisemassa kun kävin täyttämässä mun huulipunavarastoja. :) Siitä pompahti melki suosikki kertaheitolla!

 Huulipunassa on kätevästi oma peili mukana, eli se sopii täydellisesti käsilaukkuun, siihen pienimpäänkin.

 Koostumus on hyvin crememäinen, voisin jopa sanoa tuhti/paksu, ja pigmenttiä riittää koko rahan edestä! Pysyvyys on todella hyvä näin normaaliksi huulipunaksi ja se tuntuu mukavan liukuvalta huulilla, ei tahmaa. Ainut miinus on mielestäni se että mun on ainakin pakko rajata huulet ennen punan levitystä, koska muuten puna karkaa yli rajojen herkästi.


 Translate: Here is a winter essential for a Christmas party, and other venues, namely dark red lips and nails! Nail polish is Isadora, Mulberry wine and lipstick is Guerlains Gigolo, luv them both!

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Bodywork


Helou, en ole saanut nyt aikaiseksi kirjoittaa teille mitään postauksia, johtuen taas töissä olevasta hopusta, mutta viikonloppuna yritän taas skarpata. ;) Halusin kuitenkin tehdä teille jo pidemmän aikaa mulla mielessä pyörineen asian, nimittäin näette mun kropparempan!

Joulukuu 2009.

Oon aina ollut mielestäni lihava, välillä lievästi, välillä todella paljon! En ole koskaan ollut mitenkään sopusoinnussa itseni kanssa ja nyt oli otettava ohjat käsiin. Kaikki kyllä alkoi ihan muista syistä jo viime talvena kun rypesin pohjamudissa niin terveyden kuin oman henkisen minäni kanssa. Keväällä sairastuin ja olin todella rapakunnossa kaikella tasolla, mutta kesällä kun aloin tervehtyä, päätin että ensi kesään mennessä (eli 2013 kesään) olen rautaisessa kunnossa. Nyt on alkanut tulla tuloksia kaikin puolin, niin vaa'assa numeroiden osalta, kuin kestävyyden ja henkisen hyvän olon kanssa. Jaksan kaikkea ja paljon, virtaa oisi enemmän kuin tarvetta.. (toivottavasti te työkaverit, ystävät ja perheenjäsenet jaksatte tätä sähköjänistä?!) :D
Elokuu 2011.

Yllä kuva siis kesältä 2011 työkeikalta, jossa olin TODELLA suuressa kunnossa, mielestäni yksi hirveimmistä kuvista ikinä!
Ja tässä teille viime lauantaina työpaikan pikkujouluista otettu kuva. Mahdun heittämällä 38 (riippuen tietty mallista) kokoisiin farkkuihin, kun ennemmin 44 teki tiukkaa ja 46 oli hyvät. Senttejä on karissut vyötäröltä 12cm, lantiosta melki 20cm! Vaatekaappia on pitänyt pikkuhiljaa laittaa uusiksi, mikä on pirun kallista, mutta hyvä tekosyy ostaa kaikkea kivaa.. ;) Ihan kaikkein korkeimmasta vaakalukemasta on siis lähtenyt melki -30kg! Kerron teille ensi kesänä toivottavasti mun lopputuloksen, koska itsellä on vielä mielessä ottaa pois kiloja ja kiinteytyä ja jaksaa enemmän, aikaa on ensi heinäkuuhun vielä n.8kk ja siinä ajassa ehtii ihmeitä!

Marraskuu 2012.
Ja se miten olen laihduttanut ei ole ehkä terveellisin vaihtoehto, mutta ollut todella tehokas; ensin otin chambridge- pussikuureilla -10kg pois, sitten sairastuin keväällä crohnin tautiin joka söi musta ensin -12kg ja nyt loput on lähtenut totaalisen ruokavalion vaihdoksen ansiosta. Olen myös lisännyt liikuntaa huomattavasti ihan aerobisella puolella, kuin lihaskunnollakin, sekä venyttely on aina ollut mulle mielekästä (koostani huolimatta olen aina ollut todella notkea). Pelkäsin alusta saakka kuinka kropan "nahka" pysyy mukana, kuinka paljon jää irtoläskiä, mutta hyvin on iho pysynyt kasassa, kiinteytyy hyvin kun ottaa painoa pois pitkällä aikavälillä, ja hoitaa ihoa hyvin. Kuorinta, suolahoidot ja kosteutus on auttanut kovasti! Tässä nyt teille tällainen pienimuotoinen infonpoikanen ja aika-ajoin kirjoittelen teille ns. lisätuloksia ja olotiloja, mutta nyt kohti ensikesän bikinikuntoa, täältä tullaan! :)

Translate: Here you pictures of my body transformation, which has not yet been completed, but the results can already be seen. I started last winter and next summer is the timeline.


sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Oppimisen ilot

Hei, mulle on nyt tullut muutamiakin kyseilyitä mun koulutuksista, missä oon opiskellut, kuinka paljon! Nyt ajattelin teille tehdä tällaisen toivottavasti hyvin kattavan infopakin! :)

Ensimmäisenä tietysti suoritin peruskoulun, jonka aikana olin jo kovasti kiinnostunut kauneusalasta, koska äitini on parturi-kampaaja. Pyörin siis aina kampaamossa jaloissa kuinka kulloinkin. Ensimmäisen hiustenleikkauksen tein serkkupojalleni kun olin 13. Siitä se sitten lähtikin, äiti opetti vähän perusjuttuja, tein kavereille ja sukulaisille värjäyksiä ja leikkauksia, permiksiin en koskenut! Pari kaveria oli het mun vakkari asiakkaita, ja mikä oli ihaninta niille sai tehdä aina mitä lystää, kiitos M ja A kun sain toteuttaa sairaimmatkin visiot! :D Kun ylä-aste loppui hain Vaasan Ammattiopistoon Parturi-Kampaaja linjalle,joka kesti 3 vuotta ja pääsinkin sinne. Muutto tapahtui Vaasaan kesällä 2006, ja sielä suoritin samaan aikaan myös lukion. Aloin kiinnostua kilpailuista hiusalalla, jonka myötä sain paljon kokemusta ja itsevarmuutta tekemiseeni hyvien valmentajien avulla. :) Parturi-Kampaajan opintoihin kuului siis ihan perusasiat, hiusten leikkauksista, väreihin, permiksiin, hoitoihin, anatomiaan, yritystoimintaan ja ehostamiseen. Siitä lähtikin sitten ajatus tuon koulun aikana että miksi en kävisi myös meikkaaja-maskeeraajan koulutusta? Hain Tampereelle Koulutuscenteriin kouluun ja aloitin sielä opistelun 2009. Koulutus centerin meikkaaja-maskeeraaja koulutus on Suomessa alan laajin ja pisin koulutus, joka sisältää kauneusmeikki- ja erikoisefektijakson. Kauneusmeikkijakso pitää sisällään peruskauneusmeikit, trendi-, vuosikymmen-, teatteri-, baletti-, ooppera-, kabaree- ja fantasiameikit. Erikoistehostejaksolla keskitytään haavoihin, vammoihin, ruhjeisiin, karvatöihin, kaljuihin, irtopaloihin ja muihin suurempiin kokonaisuuksiin. Koulutus centerin koulutus oli musta huippuhyvä, taidokkaat opettajat pitkällä kokemuksella varustettuna ja kädestä pitäen opetuksella ei voi muuta kuin onnistua. Mä ainakin tykkäsin. :) Koulutus valmentaa samalla myös Teatterialanammattitutkintoon, jonka suoritin Koulutus centerin koulun jälkeen Valkeakosken ammatti- ja aikuisopistossa. Suoritin vain näyttötutkinnontopäivät ja sain paperit käteen tämän vuoden alussa. Olen tehnyt töitä kuitenkin koko ajan tässä opiskelujen sivussa ja hakenut kokemusta yhdestä sun toisesta hommasta. Toiminimen laitoin heti pa-ka opintojen jälkeen, joten yrittäjänä olen ollut nyt 4 vuotta. Keväällä kävin hakemassa Espanjasta Satu Ahoselta kestopigmentointikoulutuksen lisäksi. Koulujen jälkeen työskententelin ensin Yle Tv2 ja Tampereen teatterilla, mutta uudet tuulet toi se että aloitin tänä syksynä työskentelyn Suomen Kansallisoopperalla maskeeraaja-kampaajana ja nautin jokaisesta erilaisesta päivästä. Tykkään mun työstä ja haluan oppia vielä paljon lisää, alalla on loppumaton opinmahdollisuus, jokaiselta ammattitaitoiselta ammattilaiselta voi ja saakin uusia niksejä ja juttuja. Alassa parasta on se että voit työskennellä joka päivä erilaisten ihmisten parissa, luoda erilaisia juttuja, toteuttaa kokonaisuuksia ja jopa matkustaa paikasta toiseen. Suosittelen lämmöllä! :) Mikäli vielä jotain kysymyksiä herää kysykää ihmeessä ja hei käykää tutustumassa Koulutus Centerin kotisivuilla TÄSTÄ! 

Alla vielä muutama mun kouluaikainen työ.. :)  



sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Raili Hulkkosen Meikkikoulutus


Hei, meillä oli viime viikolla työpaikalla meikkikoulutus jonka iki-ihana Raili Hulkkonen tuli pitämään meille. Koulutuksen aiheena oli syksyn trendit ja uutukaiset tuotteet. Päivä sujui hyvin leppoisasti ja paljon uutta asiaa tuli jälleen tuutin täydeltä! ;) 

Ensimmäisenä aloitettiin Railin pakkien sisältöihin perehtymisellä, sieltä tupsahti uusia Guerlainin, Estee Lauderin, Inglotin, Macin ym. tuotteita. 

 Tässä uusimmat syksyn trendi värit! Paljon oli terracottapunaisia, ruskeita, ja sinisiä, sekä Railin valttikorttina hehkuvat violetit!

 Bobby Brownin uutuus yhdistelmä, mattaruskea alla tuomassa syvyyttä ja kimmeltävä shimmeriruskea päälle tuomaan säteilyä.

 Jane Iredale "ihmepumpulipuikot", toinen pää napsaistaan auki ja puikon sisästä tulee toiseen päähän silmänympärysihoa hoitavaa nestettä jolla saat karisseet luomivärit pois iholta. Huippujuttu, näitä tulee mun pakkiin!!

Sitten Inglotin mattapölyluomivärit, ihanat neon sävyt sekä terracottaisemmat punaiset.

Jane Iredalen Facial Primer & Brightener, heleyttävä meikinalus tuote. Must have!

 Raili opettaa syksyn meikin saloja! :)

 ..ja monia muita tuotteita..

 Raili teki myös mulle punapäille sopivaa meikkiä, violettia, ja metallin sinistä! :) Kohoitti kokeilemaan kirkkaita kirkuvia pinkkejä ja sinisiä, ja niitähän mä aioin testata! ;)

Raili suhtautuu työhönsä todella iloisesti, on erittäin ystävällinen, saa koulutettavansa innostumaan taitavuudellaan ja hänen asenteensa työhönsä on uskomaton! :) Oli kerrassaan mukava päivä ja nyt pitää päästä kokeilemaan uusia juttuja, ja tekin saatte täällä niistä kuulla! 

Translate:
Hey, we had last week at work make-up education and training with a lovely Raili Hulkkonen came to us. Education was the theme of the fall trends and brand new products. Day went very gently, and a lot of new things once again became a full cone! ;) It was just a nice day, and now I have to try new things, and you also shall receive them here to hear later!

perjantai 2. marraskuuta 2012

Nicki Minaj, Pink Friday - Eu de Parfume


 Nicki Minajin uusi tuoksu Pink Friday on täällä! Se sisältää tähtianista, mandariinia, jasmiinia ja vaniljaa. Se on hyvin make tuoksu, mutta ei liian päällekäyvä, just sellainen kuin olin etsinytkin. (Kirjoitin teille postauksen TÄSTÄ, että etsin uutta tuoksua, ja nyt se löytyi!) Tämä on musta huippu joululahjaidea, ja se on nyt Kickseissä tarjouksena 39€, norm hinta. n. 50€. Itse sain sen tänään Jiiltä lahjaksi. :)

Nicki on yksi mun ehdottomia idoleita, hänen tyylinsä on todella uniikki ja ekaa kertaa kiinnitin häneen huomiota reilut 2 vuotta sitten kun näin ensimmäistä kertaa musavideon Young Money - Bed Roc, jonka jälkeen tuli Ludacris ft. Nicki Minaj - My Chick Bad ja viimeistäänkin muhun upposi biisi: Birdman ft. Nicki Minaj, LIL WAYNE - Y.U. MAD. Näiden jälkeen mimmi onkin noussut yhdeksi tän hetken kuumimmiksi nimiksi, eikä ihme! Tässä alla nyt kuitenkin teille Minajin uuden tuoksun kuvat:








Translate:
Nicki Minajin new fragrance Pink Friday is here! It contains star anise, mandarin, jasmine and vanilla. It is a very sweet scent, but not too pushy, just kind of like I been looking for. (I wrote you a post about this that I'm looking for a new fragrance, and now it's here!) This is a black top Christmas gift idea, and it is now an offer 39 €, norm price. about 50 €. In fact I got it as a gift today. :)

Nicki is one of my absolute idols, his style is really unique, and for the first time drew attention to her over 2 years ago, when I first saw the music video Young Money - Bed Roc, after which came Ludacris ft. Nicki Minaj - My Chick Bad,
later I fell in love with this song: Birdman ft. Nicki Minaj, LIL WAYNE - Y.U. MAD. After these chick has emerged as one of the hottest record field names, and no wonder! Here below, however, now you Minajin new fragrance photos! En joyy!!!

torstai 1. marraskuuta 2012

3x Maybelline


Kolme mulle uutta meybellinen tuotetta ovat Super Saty 10h Tint gloss Sävy Forever Barry, huulilakkakiilto, todella pitkäkestoinen, miellyttävä huulilla, ei tahmaa, mutta ei myöskään ole mikään superkiiltävä. Kesti itsellä syömisen ja juomisen, eikä tarvinnut päivän aikana kokoajan lisäillä. Pehmeä levitin, ei tarvitse välttämättä rajata huulia. Hintaa n.12€.


Sitten Dream Creamy faundation, sävy Light Beige, mulle hieman liian tumma, soveltuu kyllä kesällä todennäköisesti, pehmeä, peittävä, ehkä mun makuun aika paksu meikkivoide. Kiva rasia, meikkisieni ylemmässä lokerossa erikseen. :) Tämä oli kaupanpäällinen, mutta norm. hinta n. 11,90-14,90€.


Ja sitten The Falsies Feather- look Volum express mascara, höyhenen kevyt tuuhentava maskara, joka erottelee ripset hyvin toisistaan, ei pidennä hirveästi, tekee luonnollisen näköiset ripset! Tästä tykkäsin kovasti, täytyy sanoa että oli ensin hyvin skeptinen harjaan koska tykkään kumiharjoista enemmän kuin ns. luonnonharjoista, mutta joo toimii ihan hyvin. :) Toisessa puolessa harjaa pitkät harjakset ja toisessa puolessa lyhyet alaripsille. Hinta n. 10€.

 Translate: 
Presentation of three Maybelline products, Super Saty 10h Tint gloss color: Forever Barry, Dream Creamy faundation, Light Beige and The Falsies Feather- look Volum express mascara. All the products were effective, but the mascara was my favorite.