maanantai 31. lokakuuta 2011

Stamping Nail Art

 Heipsuli, sain jotain suurta.... Nimittäin suuuuuren suuuuren my beauty stamping nail art large plate B:n! Tämä on siis konadin tyylinen koristelulaatta mutta huikean iso (vertaa kuvassa vierellä 5 konadin laattaa). Nyt ei hetkeen tarvitsekkaan ostella uusia laattoja vaan käyttää uutta LP B:tä! Hintaa kyseisellä laatalla on n. 40e. 




sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Wolf brothers 3D color workshop@ Helsinki

En osaa sanoin kuvailla kuinka mahtava koulutus oli tämä kyseinen workshop! :) Kouluttajina toimiva Nick ja Brian Wolfe, jotka ovat moninkertaisia bodypaintingin mm-mestareita ja kuuluisia face art konkareita, nyt siis mulla oli mahdollisuus päästä heidän käsiinsä, tässä muutama kuva harjoittelusta, jonka aloitimme sivellin harjoittelulla, tekemällä erilaisia kiekuroita jne.. :)


kaikkien osallistujien harjoittelu kasvot.

3D harjoitus.

kallonmuotoa.

kaikkien mukana olleiden kallot, omani alimman rivin keskimmäinen.

Mutta lisää näistä näistä töistä voit käydä katsomassa http://www.eviltwinfx.com/ ja saaran kurssitunnelmia.

maanantai 24. lokakuuta 2011

Kisaviikonlopun saalis

 Elikkäs tässä postauksessa tulee kisapalkinnot, sekä kauneus messuilta ostetut uudet vauvvat! :)

 Ensimmäisenä pokaalia ja kunniakirjaa.. :)

Palkintona tulivat seuraavat tuotteet:

 Mufen ihanat Rocks forever tuotteet.
 Avonin, jalkavoide, silmänympärys 2- teho seerumi, ihon lifting seerumi, roll on-tuoksu ja naamio.
 Cinema secretsin sivellin, huulipunapaletti ja turkoosikimallejauhe.
 Duroilta siveltimet ja 100€ lahjakortti.
 Ben Nyeltä cover-torni, hd-pohja ja -puuteri.
 Dimoralta vyölaukkusivellin pussukka.
 Remingtonilta sleek & curl- rauta ja sitten Paul Mitchelliltä tuli shampoo, hoitoaine, muotovaahto ja lakka, mutta ne annoin mallin käyttöön. :)

Sitten itse ostettuja uusia kaveruuksia messuilta:

 Dimoralta 4 uutta sivellintä <3, meikinpoistoaine, sieniä ja läpinäkyviä tarvikepussukoita.

 Opilta 4 pakkausta minilakkoja eli yhteensä 16kpl. <3

 Zoyalta pari hempeily lakkaa ja konadin kopio laattoja.

 Mr. Amsterdam ja paradise aqua värejä tulevia bodypainttejä ja kasvomaalauksia varten.

 Grimasilta ripsiä kasa, taas hetki riittää.. :)

..ja sitten... Paperselfin ihanat, upeat, mahtavat paperiripset! (mulla oli jo yhdet aiemmin mutta nää uudet on sairaan kivat..)


Ja hei tässä vielä muidenkin osallistujien työt, eli siis sm-kisojen ammattilaissarjan mallit:

sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Maskeerauksen SM-kilpailujen II. Sija ammattilaisissa!!

 JABADABADUUU!!! :D Maskeerauksen SM-kisojen 2. sija tuli kotiin, mahtavuutta! :)


Oon tällähetkellä superonnellinen ja yliväsynyt, mutta tässä teille pieni kuvapostaus työstä ja ensi viikon aikana yritän teille laittaa messukuulumisia, eli Kauneus-, terveys-, ja muotimessuilta kuvia jne.. :) Tässä siis mun 2. sija työ kisoissa, joiden aiheena oli Halloween. Oma työni kuvasti hullua nukkea, joka tahtoo surmata kaikki vanhemmat, koska he eivät anna lastensa leikkiä nuken kanssa.

 Tuomarit arvioivat kisan jälkeen.. :)

 Kuvaussessiota kisan jälkeen, jonka jälkeen odoteltiinkin tuloksia!

 Mallina Rita.

 Palkintojen  jakoa.

 Creepy Doll

...tuuletusta! :D

Ja kiitos kaunis kaikille onnitteluista, sekä mukana olijoita! <3

keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Muuttumisleikki

 Tein tuossa kuluvan viikonlopun aikana tällaisen pienen muutosmeikkileikin, tyyliin otettiin hieman vaikutteita 50-luvusta ja christina aquilerasta eli kuvassa ennen ja jälkeen kuvat. Mallina toimi Anneli.

 

maanantai 10. lokakuuta 2011

Peacock Alarm!

 Sen enempiä lätinöitä riikinkukkohälytystä kehiin, eli peacockin sulkaa meikissä mukana, irtoripset Seppälän 2,90e, leikattu 5 osaan ja liimailtu ylä ja ala ripsiin. Muut meikit Aden cosmeticsin (luomivärit terracotta eyeshadow wet and dry sävyt 1, 3, 4, ja 6).




perjantai 7. lokakuuta 2011

Ne söi mun jalat!

Olin ihka ensimmäistä kertaa kalapedikyyrissä ja se oli HUIKEAA! :D Se tuntui aivan pienenpieneltä kuplinnalta, ja kutitti hieman. Näykkiminen ei ollut mitenkään epämiellyttävää, eikä se sattunut. Jalat tuntuivat 15 minuutin näykinnän jälkeen varsin pehmeiltä, sileiltä ja huomasi pintaverenkierron vilkastuneen eli jalat olivat lämpimät ja hieman kihelmöivät.



Tässä hieman tietoa hoidosta
Syntyperä:
Pedikyyri tapahtuu tohtori/terapiakalojen avulla (oikealta nimeltään Garra Rufa) ja ne kuuluvat karppikalojen heimoon. Kalat ovat alunperin lähtöisin Lähi-idästä Turkista, Irakista ja Iranista. Legenda kertookin, että kalat löysi turkkilainen lammaspaimen, joka oli loukannut jalkansa ja huomasi näiden kalojen parantavan jalan nopeammin. Turkissa ja Aasiassa hoitomuotoa on käytetty jo vuosisatojen ajan.


Miten hoito toimii:
Kalat näykkivät vain kuolleen ihosolukon jaloista jättäen terveen ihon rauhaan. Kalat erittävät diathanol nimistä entsyymiä, joka edistää solujen uusiutumista. Hoito on hellävarainen ja täysin luonnonmukainen. Kalojen näykkiminen ei satu, sillä niillä ei ole hampaita olleenkaan. Aluksi kalat saattavat hiukan kutittaa, mutta siihen tottuu muutamassa minuutissa. Kalat antavat jaloille mukavaa mikrohierontaa, joka saa jalkojen pintaverenkierron vilkastumaan.


Kalapedikyyrissä voit käydä Lempäälän Ideaparkissa

torstai 6. lokakuuta 2011

Open Wound

Moips, jälleen näyttöpäivitystä eli tälläkertaa aiheena haavat, vammat, ruhjeet ja irto-osa. Päätin tehdä irto-palalla syvän viiltohaavan ja tässä näette alusta saakka kuinka kyseisen vamman toteutin.



  1. Kipsimuotin teko:
Aloitin irto-osan työskentelyn suojaamalla työalustan, sitten lähdin muotoilemaan haluttua irtokappaletta, tässä tapauksessa haavaa roma plastilina muotoilusavella. Muotoilun jälkeen häivytin haavan reunaosat topsipuikoilla ja vedellä, sen jälkeen tein samasta vahasta reunat, jotta voin kaataa kipsiseoksen muotiksi päälle. Kipsiseokseen tarvitaan ainoastaan mallikipsi jauhetta ja vettä, nämä sekoitetaan keskenään ja kaadetaan muottiin. Annoin kuivua yön yli, ja poistin vahat muotista, pienimmät savihiput otin isoprobyl alcoholilla pois. 

  1. Gelatiinin valmistus:
Päätin lähteä tekemään gelatiinin itse, minulla oli käytössä 3 erilaista ohjetta, mutta päädyin kaikkein yksinkertaisimpaan raaka-aineiden perusteella, mutta juuri tästä gelatiininkoostumuksesta pidän itse eniten ja mikä parasta se on väriltään translucent, eli läpinäkyvä. Tässä resepti:

                      Glyseroli 300g
Gelatiinijauhe /liivatejauhe 100g
Vettä 100ml

Laita astiaan ensin vesi ja glyseroli ja ala sekoittamalla lisäämään gelatiinijauhe,
kun seos on tasainen lämmitä se mikroaaltouunissa n. 10-15 sekunnin ajan. Lämmityksen jälkeen anna jäähtyä astiassa ja odota sen kovettumista. Säilö jääkaapissa. Kun lähdet käyttämään seuraavalla kerralla, ”sulata” seos samalla tavoin microssa niin että siitä tulee juoksevaa.



  1. Muottiin valaminen, käyttö ja poisto:
Muotti on syytä aina tarkistaa ennen käyttöä, puhdista se ja lisää vaseliini, jotta irto-osa on helpompi poistaa siitä. Sitten kaada lämmin seos muottiin ja anna kuivua, n. 15-30min riippuen osan paksuudesta. Irroita osa talkkia apuna käyttäen. Tämän jälkeen osa on käyttö valmis. Se kiinnitetään haluttuun paikkaan b-liimalla ja osan reunat häivytetään witch hazelillä. Kiinnityksen jälkeen osa maskeerataan halutunlaiseksi. Käytön jälkeen se poistetaan isoprobyl alcoholilla tai myöskin ihan tehokkaalla meikinpoisto aineella. Irto-osa kannattaa säilöä jääkaapissa, tai muuten viileässä ja kuivassa paikalla, pois auringon valolta, lämmöltä ja kosteudelta. (myöskin tiivis rasia tai lasipurkki suojaksi, ettei kerää esim. pölyä.)






        4. Maskeeraus ja valmis haava

Kryolan suprat sävyt: 508, 046, 071, altrot, mustelmaympyrä, verinä film blood ja scrats blood. (kuva valmiista vielä salamalla ja ilman.)