torstai 28. huhtikuuta 2011

Tykitys settiä Anun ja Vikin tapaan.


Tänään piiiiitkästä aikaa olin tekemässä beauty/glamour kuvauksia studiolla. :) Luvassa oli siis vahvaa meikkiä, isoa tukkaa ja paljon erilaisia vaatteita, koruja ja alusasuja!

 Tässä ihan ekaan settiin menevät vaatteet ja tietenkin baby oil! :D


 Alku alkoi rivakasti ja päästiin heti kunnolla töihin. :)


Tässä jo aika loppusuoralta kuvaa, kun tytöistä otettiin yhteiskuvat. :)


Anu ja puhelin.. ;)


Viki setissä, paljon koruja ja vähän vaatetta, toimii aina!


Anun superonnellisuusilme, luvassa onnistuneita kuvia.. ;)


Sitten eikun normivaatetus takas ja paikat kuntoon ja tytöt lähtivät takaisin kohti Espoota. :)


Laitoin tällaisen pikakuvakatsauspostauksen ilman enempiä löpinöitä kun ollut todella pitkä päivä ja huomenna jatkuu aamulla Uuden päivän kuvaukset sekä illalla teatterin ihmeelliseen maailmaan, joten tää tyttö menee nyt nukkumaan, etten ole aamulla kovin antisosiaalinen! Kiitos vielä tytöille ja kuvaajalle mahti iltapäivästä/illasta ja nyt odotellaan valmiita kuvia.. ;)

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Munia, ruohoa, pajunkissoja,pupuja, noitia, kokkoja...

 Heipsula, mun pääsiäinen vierähti supernopeasti kotona vanhempien luona.. Meillä ei varsinaisia pääsiäis traditioita ole, mutta kuten voitte arvata niin 8-vuotias pikkusiskoni tahtoi tietenkin lähteä virpomaan. Saaliiksi hän sai parikymppiä rahaa ja isot määrät karkkia, joita on sitten syötykin porukalla ja urakalla. :D



Käväisin myös katsomassa pääsiäiskokkoa ja sen jälkeen huolehdittiin nesteytyksestä. :D Mutta muuten pääsiäisenä oli ihana olla vain kotona, saunoa ja olla tekemättä mitään.. :) Nyt jaksaa taas palata työ arkeen ja uusiin kujeisiin. Budapestin lomasta kirjoittelen nyt tulevalla viikolla, heti kun Matildaiseni laittaa kuvia tulemaan, kun oma kamerani sanoi yhteistyö sopimuksensa irti ja iPhonella tuli otettua vain muutama kuva, joten siihen saakka hejjj! :)(: 


torstai 14. huhtikuuta 2011

LOMA!!

Nyt se alkaa vihdoin! Nimittäin mun 10 päivän loma! :) Lento Budapestiin Unkariin lähtee lauantai iltana ja takaisin saavun keskiviikkona, loput 5 päivää aion kiltisti olla vanhempien hyysättävänä pääsiäisen ajan.. :) Kirjoittelen todennäköisesti seuraavan kerran saavuttuani takaisin Suomeen, siihen saakka viszlát (näkemiin)!


Kuva on otettu viimevuonna samaisesta kaupungista. :)

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

tiistai 12. huhtikuuta 2011

Palovammoja

 Mulla oli tossa iltapäivällä menossa ehkä tylsyyden multihuipentuma, joten otin hieman latexia, tuplastia, verta ja värejä käyttööni ja kokeilin erilaisia rakkulapalovammoja.. Eipä tässä oikein mitään ihmeitä kerrottavana, kuvia näette sen sijaan. :)






Sekä viimeiseksi kipinä/tulityö palovammaa..

torstai 7. huhtikuuta 2011

Historian havinaa


Muuton vuoksi jouduin paakkaamaan ja järjestelemään myös meikki/hiustuote kaappinikin uuteen uskoon ja päätin siivouksen myötä myös heittää kaiken turhan pois uusien alta. Kaksi kuvassa olevaa ruskean/harmaan sävyistä hiusten värjäys pulloa (joita kaapin uumenista löytyi muutamia kappaleita) en raaskinut yksinkertaisesti heittää pois, koska ne olivat siltä ajalta kun olin pieni ja leikin äitini kampaamossa kyseisillä pulloilla.. :) (ja vasemmalla puolella nykyaikaistetut musta/siniset pullot).

 

Olin lapsena aina ahkerasti katsomassa äitini työskentelyä, ja jo pienestä saakka olen haaveillut jonain päivänä tekeväni samaa työtä. Kuulemma olin kova häsläämään rätin kanssa ja pyyhkimään pulloja hyllyistä, sekä oikomaan latvapapereita... (Hullun hommaa, nykyään yritän vältellä kaikkea tuota?! :D) Mutta ennenkaikkea katselin ja kommentoinkin ihmisten hiuksia.

Pari tapausta voinkin kertoa olen ollut alle 5-vuotias, tässä ensimmäinen:

Äitini teki rullakampausta todella hienolle ja arvokkaalle n.50 vuotiaalle rouvashenkilölle ja minä istun ja katselen vierestä, kohta kysyä möläytin että "Onko sinulla täti hilsiä?" (takoitin onko sinulla hilsettä?) äitini suuttui minulle ja käski olemaan hiljaa, joten menin takahuoneeseen ja hetken mietittyäni asiaa tulin korjaamaan tädille että "Kylläpä sinulla on täti kauniit huisket!" ja täti ei voinut muutakuin nauraa tilanteelle, kotona taisin kyllä kuulla ettei mitään ylimääräisiä kommentteja.. 


Toisena tapauksena olikin että vertasin aina kaikkia hiuksia lintujen karvapeitteisiin, ja tässä yksi:

Totesin eräälle alle. 25-vuotiaalle naiselle, jolle äitini oli värjännyt n.5-7 eri värillä raitoja, että "Kylläpä sinä näytät ihan riikinkukolta!" -Mitäpä tuohonkaan nyt sitten vastaamaan, olin kuulemma mennyt sanomiseni jälkeen vain nopeasti takahuoneeseen...

Naurussa on ehkä ollut pitelemistä, mutta eikö totuus tulekkin lasten suusta? :D

tiistai 5. huhtikuuta 2011

Different DNA?

 Katy Perry:n musiikkivideo E.T - oli piiitkiiiin aikoihin ehkä HUIKEIN mitä olen nähnyt! Biisi mielestäni sen sijaan ei ole kummoinen, mutta makuasioistahan emme kiistele... Tässä linkki videoon. Innostuinkin siitä kokeilemaan videon kahta eri meikkiä ja tässäpä lopputuloksia.




sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Valot ja varjot

 Valot ja varjot meikissä ovat hyvin oleelliset, koska tällä saadaan korostettua ja häivytettyä hyviä ja huonoja piirteitä kasvoista sekä tietenkin tuomaan kasvojen kauniin luuston esiin!

Tässä valojen paikat, parhaimpia valotuotteita mielestäni ovat olleet:

Kryolan Supra Highlight,
Guerlain Precious Light,
Make up for ever Sculpting kit


 Tässä taasen varjojen paikat ja mielestäni parhaimpia tuotteita varjostuksiin:

Make up for ever Sculpting kit,
Make up store Kakaw,
Kryolan Supra 046


 Tässä valmiissa meikissä näette kuinka kasvojen valot ja varjot tuovat luuston ja muodon hyvin esiin.
Ja muista huolellinen häivytys etteivät rajat näy selkeästi, mitä pehmeämmät muodot, sitä luonnollisempi lopputulos!


lauantai 2. huhtikuuta 2011

Muutto

 Tavaroiden roudailu ja muutto ylipäätään on vienyt nyt suurimman osan ajastani töiden ulkopuolella, en ole oikein nähnyt ketään enkä tehnyt mitään järkevää.. Kaaos siis toisinsanoen! Eilen vihdoinkin pääsin Ikeasta hakemaan vaatekaappia, sängynrunkoa, lipastoa sekä tietty kaikkea muuta kivaa pikkusälää ja ensi viikolla saan todennäköisesti vihdoinkin uuden tv:n ja pesukoneen, mau. <3


Mun hurjan suuressa keittiössäkin valtaa vielä kaaos toistaiseksi. Odotan innolla kun saan paikat järjestykseen niin aijon viimeikin tehdä myös pienimuotoisen kotimeikkistudion, peilit on tulossa sekä valot, ainut, että jonku täytyy tulla iskemään ne kiviseinään! :D (Luvassa kuvia, kunhan saan kaiken valmiiksi.)


 Muuton keskellä oli pakko hoitaa omat hiukset kuntoon, koska viime värjäyksestä olikin jo aikaa ja nauteskelin että raitojen vanha tyvi oli vain vaivaiset 6-7cm! :D


 Nyt kuitenkin uusi tukka, jolla pärjää hetken aikaa. :)